was successfully added to your cart.
 

All parcelled up at DHL Avonmouth

By | blogs | No Comments

The world’s leading logistics company DHL delivers more than parcels to your doorstep. As part of their GoHelp Programme in partnership with United Nations in Disaster Management, they provide free access to their core competence in logistics, staff expertise and their global network. Their Disaster Response Teams respond to natural disasters by supporting the handling of relief goods at airports.

Back to the day-to-day work in the UK, DHL have built a colossal distribution centre at Avonmouth to provide a better service for the people in the South West of England and Wales. Their new cross-dock facility will handle the largest of trucks making the transport of goods more efficient, reducing noise pollution and congestion.

                                                                         

Working to DHL’s specification, Partridge Interiors Ltd designed and installed three executive offices which overlook the hive of activity in the warehouse below. Along the opposite wall a sleek Komfire 75 system with double-glazed modules was constructed. This affords a floor to head-height view onto a communal work space. Integral blinds were fitted to give a privacy option and the rooms were divided with solid partition walls which were taped and jointed ready for decoration. All framework and skirting were powder-coated in DHL corporate colours giving a stylish finish.

A Touch of Glass

By | blogs | No Comments

 

First Panattoni, newly formed from the merger of First Industrial and Panattoni Europe, is one of Europe’s largest industrial developers. Due mainly to the fast growth of the e-commerce sector, the company has developed sites in Europe for Amazon, Decathlon and H&M and plans to build mega-sheds across the UK.

Partridge Interiors Ltd initially worked with First Industrial at their Midlands office providing the original fit-out with suspended ceilings, partition walls, joinery and ongoing maintenance reconfiguring the disabled toilets, lifting floors for British Telecom and relaying them. With the company’s merger has come continual growth and the need for an evolving, dynamic workspace. Partridge Interiors Ltd was called to create and open office area in 2016, then were delighted to be called upon again in 2017 to turn an alcove into an office. The existing Tenon Fire and Sound 75 system was reconfigured by adding a partition wall, double-glazed screen with integral blinds, solid toughened glass locking door and decoration.

‘Partridge Interiors Ltd provides a quick, cost-effective, professional and friendly service again and again’. First Panattoni, Warwick UK.

Renewable Energy – Power that doesn’t cost The Earth!

By | blogs | No Comments

In July 2016, The Department of Energy and Climate Change became part of the Department for Business, Energy and Industrial Strategy (BEIS). The Rt. Hon Greg Clark MP was appointment secretary and charged with delivering affordable, clean energy and tackling climate change.

Making a positive contribution in this field is Warwick Energy Ltd., a U.K. developer of upstream energy production projects including renewable energy production. They are Britain’s leading independent developer of offshore wind farms including the Barrow Wind Farm as seen from the air in the photo above © Dr. David J. Otway 2007. Recently we were called to their new premises to create a staff work space, boardroom, server room and kitchen area from one large open-plan area. See below their testimonial:

‘Warwick Energy Ltd recently needed to relocate their office location. Partridge Interiors Ltd were selected to install the internal office partitioning that involved sound insulation panelling, double-glazed venetian blind window partition for our board room and also the creation of a small kitchen area involving some discrete plumbing. We followed Jason’s suggestions and recommendations and they far exceeded our expectations.

Throughout the installation Jason Partridge and his friendly team worked quickly and professionally with an on-time completion to our entire satisfaction. I cannot praise his work highly enough and wholeheartedly recommend him and his company for office partitioning installation. You will not be disappointed.’

Return of Serve!

By | blogs | No Comments

We are happy to be back for another innings at Leamington Tennis and Squash Club. Squash was introduced to the club in 1977 and it has gone from strength to strength. Last year we replaced the suspended ceilings in court 5 and were delighted to come back this year for courts 3 and 4.

To start with we provided extra protection for the specialised suspended floor. The height of the ceilings required us to fit movable scaffolding towers. We kept down-time to a minimum for the popular club so work did not stop play for long. We fitted Gyprex Satinspa vinyl faced, wipe clean tiles which have a durable smooth satin finish and high light reflectance. They are robust against scratches and dents ready for those smash shots; and their moisture resistant properties are perfect for higher humidity environments.

The club’s mission is ‘to build a squash and racketball community which encourages all members of the community to play and enjoy the game to the best of their ability in a friendly and inclusive environment.’ Partridge Interiors Ltd is pleased to have contributed to the fabric of the building in which this takes place.